MAC Computer consulting

Pasted Graphic 2 Social-Network-Facebook-icon big LinkedIn Pasted Graphic

Apple products
Hulp aan Huis
Installaties voor zelfstandigen en bedrijven
Nieuw & Refurbished

Nieuwe en refurbished iPads en iPhones in regio Gent

Bij MAC.C vindt u een heel assortiment aan nieuwe en refurbished Apple computers, iPads en iPhones aan scherpe prijzen, in de buurt van Gent. U kan daarnaast ook bij ons terecht voor reparaties als uw toestel gebruiksproblemen vertoont of defect is. Bent u van plan om een nieuw toestel bij ons aan te kopen? Dan stellen wij aan de hand van een gesprek een vrijblijvende offerte voor u op. Wij zoeken steeds naar een toestel dat het meest compatibel is met u en leggen graag uit hoe u het Apple-systeem snel onder de knie kan krijgen.

Koop nieuwe of refurbished iPads, iPhones of andere toestellen nabij Gent

Onze refurbished iPads en iPhones uit Gent zijn in even goede staat als de nieuwe toestellen. De apparaten worden voor verkoop grondig gecontroleerd, hersteld en gereinigd. Ze werken dus perfect en zijn extra voordelig. Naast refurbished iPads en iPhones vind je bij MAC.C uit Gent ook refurbished MacBook Pro’s. Wij zorgen ook steeds voor een goede ondersteuning en begeleiding.

Enkele andere diensten van MAC.C

Ook als bedrijf vindt u hier wat u zoekt

Werkt u in uw bedrijf graag met Apple toestellen en bent u nog op zoek naar enkele nieuwe of refurbished apparaten? Dan vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Wij geven advies, zorgen ervoor dat de nieuwe toestellen klaar zijn voor gebruik en optimaliseren zaken als het netwerk, de software en cloudservices. Uw werknemers kunnen daarna meteen aan de slag.

Informeer naar de beschikbare modellen

Vindt u het niet nodig om een gloednieuw Apple-toestel te kopen en ziet uzelf al aan de slag gaan met refurbished iPads of iPhones van MAC.C in Gent? Bel dan even naar +32477555959 of stuur een e-mail naar info@macc.be en ontdek of uw favoriete model nog beschikbaar is.