MAC Computer consulting

Pasted Graphic 2 Social-Network-Facebook-icon big LinkedIn Pasted Graphic

U wenst een nieuwe mac of u wenst voor het eerst een mac aan te schaffen?
Bij MAC.C krijgt u op basis van een gesprek een vrijblijvende offerte voor wat echt het beste bij uw noden past. Het belangrijkste is dat u aan het juiste toestel en de juiste randapparatuur geholpen wordt, waarbij u het meest tevreden bent en die u de meeste gebruiksmogelijkheden biedt.
Indien u wenst na aankoop van een nieuwe Mac dat uw gegevens van uw PC of uw oudere Apple computer overgebracht worden, dan kan MAC.C daar in het kader van een Technische Interventie voor instaan. 

U heeft reeds een aantal apple computers binnen uw bedrijf en bent aan vernieuwing toe?
MAC.C analyseert uw huidige computer gebruik opdat uw volgende investering u toelaat nog beter te werken. Dit met de optimalisering van zaken zoals uw netwerk, uw oudere computers, uw randapparatuur, uw software en het gebruik van cloudservices.
MAC.C geeft heel veel aandacht gegeven aan het veilig stellen van uw data en stelt daarbij de meest passende en handige oplossing voor.

U heeft reeds een computer, maar u heeft gebruiksproblemen en zoekt iemand die u hierbij kan helpen?
U zit aan het juiste adres. MAC.C gaat uw huidige situatie bekijken qua gebruiksmateriaal en werkwijze.
Op die basis wordt indien nodig een suggestie gedaan om eventueel uw hardware en/of software wat bij te sleutelen. Dit wordt dan verwerkt in een vrijblijvende prijsofferte.
Bij de volgende stap wordt, in het kader van een Technische Interventie, uw computer in orde gezet, al dan niet, met implementatie van nieuw aangekochte elementen.
En, om u toe te laten op een optimale manier verder te werken, geeft MAC.C u de nodige uitleg.
Er kan eveneens les gegeven worden waarbij ook diverse misschien wel onbenutte mogelijkheden die het Apple systeem aanbiedt even uit de doeken gedaan worden.