MAC Computer consulting

Pasted Graphic 2 Social-Network-Facebook-icon big LinkedIn Pasted Graphic

Apple products
Hulp aan Huis
Installaties voor zelfstandigen en bedrijven
Nieuw & Refurbished

Configuratiehulp voor Apple

Computers zitten complex in elkaar en het is logisch dat sommigen configuratiehulp nodig hebben voor hun product van Apple. Hiervoor kan u voor de regio Gent en omstreken bij MAC.C terecht. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze vakkennis en ervaring rekenen. U kan bij ons configuratiehulp voor uw toestel van Apple in het Nederlands krijgen, maar dit kan ook in het Frans of Engels als u dit liever heeft.

Eenvoudig online een afspraak maken?

Wilt u eenvoudig een afspraak maken om te kijken naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? U kunt makkelijk contact opnemen via ons contactformulier of bel ons op +32477555959

Neem online contact op
Apple macbook

Configuratiehulp en ondersteuning voor uw producten van Apple

Wij zorgen ervoor dat uw apparaat en alle bijhorende software op een correcte manier geconfigureerd wordt. Dat is voor u weer een zorg minder en zo kunt u meteen gebruikmaken van uw perfect geïnstalleerde toestel. Er zijn verschillende manieren waarop wij u uit de nood helpen. Wij komen hiervoor graag bij u thuis, maar kunnen ook indien nodig online hulp verlenen. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten goed ondersteunen. Het is natuurlijk voor niemand fijn om met een technisch probleem te zitten waar u zelf niets aan kunt doen. Met onze configuratiehulp voor uw producten van Apple is dit probleem van de baan.

Uw hulplijn is dichtbij

Ervaart u zelf problemen en kunt u wel wat configuratiehulp voor apparaat van Apple gebruiken? MAC.C uit Gent is er voor u! Het enige dat u moet doen is bellen naar +32477555959of e-mailen naar info@macc.be en dan wordt u zo snel mogelijk geholpen.