MAC Computer consulting

Pasted Graphic 2 Social-Network-Facebook-icon big LinkedIn Pasted Graphic

Apple products
Hulp aan Huis
Installaties voor zelfstandigen en bedrijven
Nieuw & Refurbished

Uitstekende Apple Service in regio Gent

Wie op zoek is naar een goede Apple Service in Gent, moet bij MAC.C zijn. Wij hebben al over 20 jaar aan kennis en ervaring opgedaan met Apple en toebehoren en delen dit dan ook graag met de buitenwereld.

Eenvoudig online een afspraak maken?

Wilt u eenvoudig een afspraak maken om te kijken naar de mogelijkheden of heeft u een vraag? U kunt makkelijk contact opnemen via ons contactformulier of bel ons op +32477555959

Neem online contact op
Apple macbook

Geniet van voortreffelijke service voor Apple in de omgeving van Gent

U kan bij ons terecht voor uitgebreid advies op vlak van computers. De computerwereld en de producten van Apple hebben voor ons geen geheimen meer. Wij bieden u dus een uitstekende Apple Service in Gent en tonen u graag hoe u best met uw computer kan omgaan. Indien u dit wenst, kunnen wij u ook wat nader begeleiden in het gebruik van uw Apple computer. Tijdens deze begeleiding maakt u nader kennis met het Apple-systeem zodat u hier zelfstandig vlot mee aan de slag kan gaan. Dit maakt ook allemaal deel uit van onze service voor Apple voor Gent en omstreken.

Contacteer ons voor advies op maat

Tijdens een kennismakend gesprek stellen wij een vrijblijvende offerte op basis van uw noden op. Het is voor ons belangrijk om te weten wat u nodig heeft zodat wij u kunnen ondersteunen en u een toestel aankoopt dat het best bij u past. U kan ook beroep doen op onze service voor Apple en toebehoren, voor Gent en omstreken, als u al in het bezit bent van een Apple-product dat aan vernieuwing of herstelling toe is. Wilt u graag van onze excellente Apple Service in Gent gebruikmaken? Bel dan naar +32477555959 of e-mail naar info@macc.be om een afspraak te maken.